perjantai 18. tammikuuta 2019

Savuton, liki raitis eurovaaliehdokas ilman suvakkihölmöyttä kuten suurin osa hallituksesta ja kansanedustajista: Seppo Lehto aitosuomalainen historioitsija, monialayrittäjä europarlamenttiin


Tampereen yliopiston tunnetuin islamin ja maahanmuuton vastustaja renesanssiajan monitaituri, jolle mikään elämänosa-alue ei ole vierasta


Eurovaaliehdokas Seppo Lehto Tartossa 6.9.2018 (Kuvien aiheena Seppo Lehto vietti syntymäpäiviään Eestissä)

Historioitsija yhteiskuntakriitikko Seppo Lehto Europarlamenttiin varmasti suomalaisena maahanmuuttokriitikkona, joka ei hyväksy islamisaatiota yhdeksi "kulttuuriksi", vaan pitää islamia rikollisjärjestöön verrattavana lahkona, jonka kritisointia on vaikeutettu toisin kuin katolisen kirkon pedofiilitapauksien käsittelyä "uskonrauha"-perusteella. Tsekissä on esitetty islamin kieltämistä rikollisjärjestönä. Samoin Saksassa skientologia vastaavana kulttina luokiteltu rikollisjärjestöksi.
Ei voi olla perusteltua että kristittyjen kirkkojen pedofiliaa voidaan käsitellä, mutta ei islmin sunni- ja shiiatahojen lapsenraiskauskultteja, sekä murhakultteja, missä musulmaanit räjäyttelevät toistensa moskeijoita. Sellaista ei pidä hyväksyä osaksi länsimaiden elinympäristöä

Savuton, liki raitis eurovaaliehdokas ilman suvakkihölmöyttä kuten suurin osa hallituksesta ja kansanedustajista: Seppo Lehto aitosuomalainen historioitsija, monialayrittäjä europarlamenttiin
Seppo Lehto Europarlamenttiin varmasti suomalaisena maahanmuuttokriitikkona, joka ei kumarra islamisteja, eikä muitakaan narreja tai kukkahattutätejä tai jatsarikansaan tai muihin paljon mainostettuihin huippuosaaja-termin alle kuuluvia kusettajiamme. Eikä pidä kenenkää ko tahoja kumartaa, enintään kusta taskuunsa, kuten tänne tuottamansa tahot.

Yrittäjyydestä ja verotuksesta:

Suomen pitää uudistaa yritysverotuksensa Viron mallin mukaan sellaiseksi, missä yritys saa pitää voittovaransa. Näin ei jää yhteiskunnalle varoja tuottaa loisia keskuuteemme elämään verellämme. Virossa ei ole matu-, eikä islamongelmaa, siellä kun ei jaeta turhakkeille ja rasismilla ratsastaville tahoille sen enempää kuin hampaattomille mummeleillekaan.
Tasaveroprosentti yksityisille maksimissaan 20% ja 0-verotus niiltä joilta tulot jäävät alle 1000€/kk.

Valtion budjettimäärärahoista:

Neekerivaltioiden vastikkeeton avustaminen poistettava = "Kehitysapu"-kusetusrahat pois joka euro.
Ei mitään lähialueyhteistyömäärärahoja imperialistiselle moskovan oblastille vastikkeettomasti. Sinne on upotettu Sovjetin romahtamisen jälkeen satoja miljoonia euroja per vuosi alkaen Viipurin sähköistämisestä Imatra voimalta aikoinaan 1992-1993, sekä Pietarin jätevesihankkeina etc.

Pakolaisuudesta eli sille "hädänalais"-sanalla kusetukselle ehdoton loppu:

Jokainen maa pitäköön huolen omistaan. Mikäli apua tarvitaan, niin voidaan lähettää ylijäämäaseita ja ammuksia, jotta hoitavat sekoilunsa omaan tahtiin "tuli vapaa". Ylipopulaatioiden rahoitus, suosinta etc täysin järjetöntä. Kiinassa ja Intiassa ylijäämälapset on "nirkattu" katuojaan. Ei niitä erilaisia kunkin kansantalouden ja ylipopulaation turhakkeita tänne pidä päästää.

Ei ensimmäistäkään kiintiöpakolaista. Suomen ja EU:n pitää irtisanoa kaikki pakolaissopimukset. Samoin aloitettava aiempien ns. "pakolaisten" = monelta osin elintasopakolaisten ja kusettajien palautukset kotimaihinsa tai niiden lähialueille vaikka Saharaan.

Erilaisten sotarikollisten (raakaa faktaa mm isissoturien päästäminen maahamme)  ymv maahanpäästäminen muka huippuosaajina on tuottanut lukuisien suomalaisten surman, joukkoraiskauksia, sekä pedofiliaraiskaajien päänsilittelyitä ja sekä ko tahojen ymmärrysoksennusta tv:stä ja printtimediasta. Ko tahoille ehdoton ei. Tiedätte jo varmaan asian oikeellisuuden mitä pitää tehdä ja mitä ei?Seppo Lehto eurovaaliehdokas valkoisen Suomen asialla. Olkaa tekin ja antakaa tukenne!
Kiitos. Tämän kunniaksi valkoista maitoa mustaan kahviin ;)-----------------------------


Twitterissä oheiseen tapaan:

On käynyt ilmi: Monet lapsemme ovat saaneet islamin pyhään parrua reikään kuin reikään kiitos suvakkivittujemme petteri orpo, kai mykkänen, juha sipilä toimin https://seppo-lehto-europarlamenttiin1.blogspot.com/ Seppo Lehto eurovaaliehdokas Tampere Katso blogista paremmin yhteistyömahdollisuus suomalaisille! Jakakaa somessa blogejani, sekä ehdokkuuksiani suomalaisten asialla.
----------------------
https://seppo-lehto-europarlamenttiin1.blogspot.com/
-----------------------------------------------------

Ei kommentteja: